Einstellungen Problem? Samsung MFP


Greetings,

I appologize for writing in Englsih, but I will attach a (more than likely poor) translate from Google. I am a Service Technician and I installed a new Printer for a customer of mine yesterday. My Client is working with Allplan 2015 and we are having difficulties with what is Happening when we print a plan direct from the Software (meaning this is not a PDF). If we create a PDF everything works as it should and the print Quality is top. I will attach a few Images showing the Problem we are having. I assume this is something seen before by you professionals and I am almost positive this will be something relative easy for you People.

Info: Printer - Samsung MultiExpress CLX-9301NA
OS - Windows 7 Pro 64 Bit.

I have installed the Universal Driver (PCL6) and it came back with poor results. I then installed the Postscript Driver and the results were better, but Problem persists.

Is this a Settings Problem or am I missing something? Any info would be wonderful!

Image 1.0 - Control Picture (for reference) Format- PDF
Image 1.1 - Problem - Pixelated Lines in shaded Areas (marked with "X")
Image 1.2 - Problem (example 2)

Translate: (Sorry if it is really bad)

Grüße,

Ich entschuldige mich für das Schreiben in Englsih, aber ich werde ein (mehr als wahrscheinlich schlechtes) übersetzen von Google. Ich bin ein Service-Techniker und ich installiert einen neuen Drucker für einen Kunden von mir gestern. Mein Kunde arbeitet mit Allplan 2015 und wir haben Schwierigkeiten mit dem, was geschieht, wenn wir einen Plan direkt aus der Software drucken (dh das ist kein PDF). Wenn wir ein PDF erstellen, funktioniert alles wie es sollte und die Druckqualität ist top. Ich werde ein paar Bilder zeigen das Problem, das wir haben. Ich nehme an, dies ist etwas gesehen, bevor von Ihnen Profis und ich bin fast positiv, das wird etwas relativ einfach für Sie Menschen.

Info: Drucker - Samsung MultiExpress CLX-9301NA
      Betriebssystem Windows 7 Pro 64 Bit.

Ich habe den Universal Driver (PCL6) installiert und es kam mit schlechten Ergebnissen zurück. Ich installierte dann die Postscript-Treiber und die Ergebnisse waren besser, aber Problem weiterhin besteht.

Ist das ein Einstellungsproblem oder fehle ich etwas? Jede Info wäre wunderbar!

Bild 1.0 - Bedienbild (als Referenz) Format-PDF
Image 1.1 - Problem - Pixelierte Linien in schattigen Bereichen (mit "X" markiert)
Bild 1.2 - Problem (Beispiel 2)

Thanks again! Please forgive me if i left out some critical Information. I am fairly new to this Job. All the best!

Mitch Barron

Adjuntos (3)

Type: application/pdf
Descargado 486 veces
Size: 2,38 MiB
Type: application/pdf
Descargado 622 veces
Size: 2,36 MiB
img
Image 1.2.PNG
Type: image/png
Descargado 223 veces
Size: 974,70 KiB
1 - 2 (2)
  • 1

You should attach also some Pictures of the Printers settings and the settings in Allplan you use for printing.

Allplan Webentwicklung

Private messages must be private. No support request via Private message.

1 - 2 (2)
  • 1

https://campus.allplan.com/ utiliza cookies  -  Aqui

Acéptalo