Licence


Dobrý den,
chtěla jsem poprosit o studenskou licenci ,24.1. mi volala Paní z allplanu a ptala k čemu to potřebuji . Potřebuji to ke škole skončila jsem čtvrtý ročník SPŠ stavební v Liberec, ale neudělala jsem praktickou maturitu a tak bych chtěla se na tu maturitu znova kouknout . Tak mi Paní řekla ,ať zkusím sem napsat a poptat se jestli by mi šla poslat licence k Allplanu.Děkuji Barvínková

Dobrý deň,

Správu nad licenciami ma na starosti p. Nekovarová napiste priamo jej: jnekovarova (please no spam) @ (please no spam) allplan.com. Licencie priamo neposiela na Campuse sa pre studentov generuju bud product key pre verzie 2016,2017 alebo pristupove kody Client id a CD key 2015 a nizsie, a to máte vo svojom profile. Vy tieto product key bud zadate pri instalacii alebo pri Client ID, CD key poziadate poslanim mailu aby vam server vydal kluc podla verzie programu.

Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Attachments (1)

Type: image/jpeg
Downloaded 209 times
Size: 199,80 KiB

Dobrý den,
licenci si objednejte standartním způsobem - vyplňte požadované údaje v části Licence pro prodloužení platnosti licence a do poznámky mi dejte že to potřebujete k odložené maturitě. Potvrzení o studiu tím pádem nemusíte dokládat nebo dejte staré.

S pozdravem
Jana Nekovářová
Allplan Campus Team


https://campus.allplan.com/ uses cookies  -  More information

Accept