Nahrávanie záznamu


Mám natrasovanu kameru, dals om nahrat zaznam, vsetko som nadstavil no ked dam spustit tak mi pekne renderuje scenu na RAY-tracking, cakam aj poldna a vysledok je taky ze sa subor AVI neda spustit. Problem je v tom ze ak dam ale nahrat kameru iba od jednej kamere ku druhej(napriklad od A-B)tak mi pekne ulozi subor AVI a da sa to spustit. No ked dam cely zaznam (kameru od A-U) tak jednoducho nedokaze mi to nijaky prehravac otvorit(napise ze subor je poskodeny). Nechapem preco mi to nejde ked raz mi to uz islo. Sklamanie

Dobrý deň,
skúste update ovladač na grafickú kartu, prípadne skúsiť iný Codec.Podľa mňa je problém v Codecu. Na spresnenie by sme potrebovali viac informácii o počitači,grafickej karte a operačnom systéme.
S pozdravom
Ing.Michal Kubů
Technická podpora

technicke parametre mozem poskytnúť ale neviem si vysvetlit ze v jeden den sa mi to podarilo ulozit a vytvorit film a na druhy den to neslo. Urobil som rovnaky postup a uz to neslo.potom som to skusal na vykonnejších počítačoch no absolutne to neslo. Este ma napadla jedna mozna pricina. Zly update Allplanu 2013. Pracujem v allplane 2013 vytvoril som film a slo mi ho prehrat. potom som si updatoval 2013 a od vtdey nejde.

Este jednu vec na upresnenie a najdenie problemu.
Poslem nejake printscreeny ako mam co nastavene. Ale nerozumiem tomu preco ak nedam celu trasu kamery nahrat a dam iba napriklad od kamery A po kameru B, pricom cela trasa je A-M tak mi pocitac je schopny vytvorit funkncy film ktory mozno 3 sekundy. Ale ked dam celu trasu nahrat tak mi to sice vyrenderuje ukonci subor ma napriklad 1,5GB ale nespusti mi ho a napise chybu.Stava sa mi casto ze ked to ukonci nahravanie tak animacne okno sa mi nezavre, opyta sa ma ci to chcem ulozit, odkliknem ano a dalej akoby Allplan prestal pracovat. Zamrzne. Cakam tak dlho az to musim nasilne ukoncit program cez spravcu.

trasa kamery

Pièces-jointes (1)

Type: image/jpeg
Téléchargé 449 fois
Size: 429,47 KiB

nastavenie kamery

Pièces-jointes (1)

Type: image/jpeg
Téléchargé 382 fois
Size: 432,37 KiB

Dobrý den,

zkuste nejdříve spustit výpočet s nastavením animace. V případě, že vše dobře proběhne, tak zkuste nastavit typ renderu. Nevím, zda není nějaké omezení velikosti dat. Jaký typ komprese používáte v nastavení? Microsoft 1?

vypocet animace mi urobi bez problemov, no render nezvlada. Nastavil som Microsoft Video 1 a skusil som to aj na ostatnych kodekoch a nefungovalo

Dobrý den Marku,
omlouváme se, ale na tento problém zatím nemáme řešení. Objevil jste chybu v Allplanu, kterou opraví až nový patch.


https://campus.allplan.com/ utilise des cookies  -  Plus d'informations

Accepter