Vylepsenia


Neviem ci to ma zmysel tu pisat,
ale napadlo ma par vylepseni v Allplane co mi chyba..

- zisla by sa funkcia cas straveny nad projektom. Ako dlho bol otvoreny projekt,
pripadne ako dlho sa tam hybalo s myskou (aby sa tam nezapocitaval cas ked napr. telefonujete)

- krok spat pri manazerovi rovin (stane sa mi ze ked zmenim cislo, tak v naslednej tabulke zle zaskrtnem ako sa to ma posunut a cele mi to rozhadze -chce to prax...)

- ked pridavam vyskovu kotu, mohlo by preberat aj jej otocenie nie len dat tu co bola posledna nastavena (mam vykres kde su vyskove koty smerom hore aj dole a priktorej oznacim pridanie tak z tej mi aj automaticky preberie vlastnosti.

- v manazerovi rovin je 0,00 ozancena zelenou, mohli by taketo oznacenia pribudnut aj na ostatne podlazia pre informaciu o "cistej" podlahe (konstrukcne vysky)

Zdravím,

vylepšení a nápadov je vždy veľa a niektoré su možné, niektoré sú komplikované na uvedenie do programu. Samozrejme ak máte viac nápadov a vylepšení môžete ich poslať aj svojmu coachovi, ktorý ich vie odkomunikovať ďalej kedže samotný vývoj programu sa robí aj u nás na Slovensku v Bratislave. Prípadne podnety a nápadmi viete poslať aj mne.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Zdravím,

Určite odporučam niaky smart part na tvorbu reálnych 3D krytín - nie len kvalitne natexturovať plochu. Pri kvalitnej vizualizácií je tu rovnu plochu na streche extra vidieť a nepomože ani ta najlepšia textura. Taktiež hrebenáče atd atd. Zatial musime všetko robiť pracne cez 3D modeling.

Zdravím,

Môj osobný názor je, že tvorba 3d prvkov krytiny by bola síce fajn, ale myslím si, že sú aj dôležitejšie smery vývoja programu a vylepšení. Ako som písal podnety odporúčam spísať a poslať či už mne na stuba.allplan (please no spam) @ (please no spam) gmail.com prípadne svojmu coachovi.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach


https://campus.allplan.com/ utilise des cookies  -  Plus d'informations

Accepter