Rozdelenie vykazu vystuze

Balises:

Zdravím, chcel by som sa spýtať. Pri vložení výkazu výstuže ako objekt do plánu mi pri väčšom výkaze osadí len položky po č. napr 79, ja by som ale potreboval vložiť kompletný výkaz. Ako na to?

V prílohe zasielam obrázky, 1-zlý výkaz, 2-dobrý výkaz

S pozdravom Peter

Pièces-jointes (2)

Type: image/jpeg
Téléchargé 827 fois
Size: 114,78 KiB
Type: image/jpeg
Téléchargé 687 fois
Size: 127,19 KiB

Dobry den, vychazim z toho, ze vite o existenci asociativních Legend prutu a Reportu, ale ze z nejakeho duvodu chcete pouzit funkci Excel soupiska. Vami popsane chovani je dane chovanim OLE serveru vaseho PC. To se velmi zjednodusene receno neda moc ovlivnit, pokud nefunguje zcela korektne. Nechci vam radit kompletni reinstalaci vseho. Tak nejjednodussi mi prijde ulozit Excel do PDF (jde o standarni fci PGM Excel) a toto PDF vlozit do Allplanu.

Aha, cize mam to chapat tak ze sa to neda prisposobit nejakym nastavenim povedzme v exceli (oblast tlace a pod.), a co sa tyka asociativnych vykazov vystuze, nechysta sa v buducnosti taky vykaz ako sa robi do excellu ale ze by bol priamo asociativny ako su ostatne? Dost by to pomohlo.

Dobry den,
vami popisovane muze pomoci pouze pokud vas OLE server funguje korektne. Doporucuji postup popsany v predchozi odpovedi (PDF).
Zkuste si projit vsechny asociativni legendy. Jsou tam i legendy bez grafiky, ktere standardne pouzivaji nasi zakaznici a obsahuji ty same informace co excel a jsou daleko prijemnejsi na uziti. Tyto legendy mate k dispozici jak pro pruty tak i site.


https://campus.allplan.com/ utilise des cookies  -  Plus d'informations

Accepter