[Otázka] Architektonické telesá


Dobrý deň chcem sa spýtať je nijaká možnosť rýchlo zmeniť vlastnosti architektonických telies nad rovinou rezu? modelovala som všetko cez 3D telesá dala som prevod 3D telies na architektonické všetky sú čiarkovane nad rovinou rezu ale potrebujem ich bodkočiarkovanie skúšala som to cez Štetec a modifikaciu vlastností (tých telies je asi 50) a pojednom to zaklikávat a modifikovať jednu čiaru je dosť zdĺhavé
Ďakujem

Přílohy (1)

Type: image/png
Staženo 222
Size: 10,84 KiB

Dobrý den, modifikovat paramatery zobrazení pro architektonické těleso nejde bohužel hromadně. Je nutné nastavit u každého zvlášť. nebo můžete tělesa sloučit do jednoho a pak to jedno těleso převést na architektonické těleso.
Hlavně jsem z výkresu nepochopil o jaké konstrukce se jedná a proč jste je modelovala jako 3D tělesa a ne pomocí modulu architektura.
S pozdravem,

Martin Kovač
Produktový specialista
Support

Martin Kovač
Produktový specialista
Support

Dobrý deň, Ide vlastne o prefabrikovanú fasádu - prvky sú rôzne a v reze majú tvar U, myslím že pri tomto bolo vhodnejšie použiť 3D teleso, pri architektúre by vzniklo priveľa rovín a nedosiahla by som požadovaný efekt vo vizualizáci - drážky.

Přílohy (1)

Type: image/png
Staženo 237
Size: 13,27 KiB

https://campus.allplan.com/ používá cookies  -  Více informací

Souhlasím