Manual instalace zaklady


Zdravým. Tak sa mi podarilo všetko nainštalovať spustiť a teraz študujem trochu manuál.

Ide konkrétne stranu 188, Instalace, základy Efektivní práci s knihovnami a standardy.

V paletě Connect se můžete přímo přihlásit v Allplan Connect
(http://connect.allplan.com) a využít rozsáhlé nabídky Content. Content
může být buď stažen a instalován.

Takže otázka : Ako sa dostanem k tej palete connect ? Našiel som nejaký manuál k verzii 2016, ale tam píše, že connect by mal byť nainštalovaný skôr, ako allplan. Takže teraz to už nepôjde dostať do allplanu ? Lebo momentálne takú paletu ako je v manuále neviem v programe nájsť.

Nie som moc fanúšik Drag&Drop a všetko potom prideľovať manuálne do jednotlivých paliet, verím, že sa to dá aj jednoduchšie nahrať.

Allegati (1)

Type: image/png
227 scaricato
Size: 163,66 KiB

Dobrý deň,

Paletu CONNECT ako aj ostatné palety /HLADINY, BIM NAVIGÁTOR, ASISTENTI/ viete aktivovať dvomi možnosťami a to buď cez Nástroje - Prispôsobiť - Palety alebo pravým tlačidlom myšky na voľnu čast určenu pre panely nástrojov a dáte prisôsobiť. Dostanete sa na to isté miesto a to ku osobnej konfigurácii uživateľskeho rozhrania (palety, klávesové skratky, pridávanie ikoniek atd) Nezabudnite si potom konfiguráciu uložiť pod vlastným menom nie ako standard. Môžete si to aj exportnúť ako súbor .ubx čo oceníte pri práci na inom pc prípadne po reinštale PC. Načíta Vám Vaše osobné rozvrhnutie ikoniek, paliet + Vaše klávesové skratky čiže nebudete to musieť opäť nastavovať.

PALETA CONNECT
Prihlasovacie udaje ak ste študent viete zadať tie isté ako pre prihlasovanie na portál CAMPUS avšak portál CONNECT je určený len pre komerčných zákazníkov. Preto aj obsah je odomknutý pre nich. Paleta v Allplane je hlavne určená komerčným zákazníkom. Ak hladáte konkrétne tieto detaily ako máte v prílohe otázky kontaktujte ma na stuba.allplan (please no spam) @ (please no spam) gmail.com.

Postupy máte aj v prílohach.

Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Allegati (2)

Type: image/jpeg
249 scaricato
Size: 186,87 KiB
Type: image/jpeg
207 scaricato
Size: 158,46 KiB

Dik moc. Všetko ide ako ma.


https://campus.allplan.com/ utilizza cookies  -  Maggiori informazioni

Accetta