ÚPRAVA VYGENEROVANÉHO ŘEZU/ POHLEDY [Risolto]


Dobrý den, dle videa jsem si udělala řez, ale když vypnu 1NP, 2NP a základy, tak nejde v řezu vidět nic. Potřebovala bych tento řez upravit nejlépe v autocadu anebo v Allplanu v konstrukcích, nicméně výstup musí být dwg soubor. Nevím, co mám s tím řezem dělat, aby šel upravit. Potřebuji ho jen jako 2D výstup. A další problém jsou pohledy, asi nějaké špatně nastavení, nevím, ale nejsou mi vůbec vygenerovat, příkaz pro generováni pohledů: zdrojové fólie pro pohled nemám. Bohužel mě tlačí čas a nemám ho tolik aby si momentálně projížděla všechna videa a hledala chybu. Děkuji za odpověď

Dobrý deň. Video, ktoré spomínate v príspevku sa týka zobrazenia 3d rezu, nie výpočtu rezu alebo pohľadu do 2D. Prosím pozrite si video č, 75 až 78. Je to dokopy pár minút, ktoré treba odsledovať.
Pokiaľ nemáte vytvorenú štruktúru pre pohľady a rezy, kt. sa spomína vo videách a je tam už vytvorená (tzv. Odvodenie so štrukt. stavby), na jej vytvorenie použite nasledujúci postup:
1. Otvorte dialógy Priradenie fólii a Vložit novou úroveň štruktúry
2. Pretiahnutím (drag&drop) z dialógu Nová úroveň štruktúry na meno projektu vytvorte adresárovú štruktúru Pohľady a Rezy. (domček so žltým symbolom,...)
3. Pretiahnutím pripojte výpočtový stupeň Pohľad alebo rez pod vytvorené adresárovú štruktúru (symbol domček,...)
4. Pod takto vytvorenú štruktúru pretiahnutím pripojte potreebný počet fólii zo zoznamu fólii.
5. Výpočet pohľadu a rezu sa vyvoláva pravým tlač. myši na fólii priradenej stupňu pohľad/rez.

Allegati (2)

Type: image/jpeg
333 scaricato
Size: 128,71 KiB
Type: image/jpeg
305 scaricato
Size: 128,71 KiB

Super, děkuji ;) už to frčí, akorát nevím, jak ještě vypnu zobrazování skrytým hran? Zobrazují se mi v pohledu čárkovaně i dveře uvnitř budovy.

Zdravím.
Skryté hrany pre výpočet pohľadu alebo rezu vypnete odškrtnutím voľby Zobrazit skryté hrany v nastavení pre výpočet skrytých hran (Dialóg vyvoláte pravým tlačítkom myši na výpočtovej fólii pohľadu.)

Allegati (1)

Type: image/jpeg
318 scaricato
Size: 213,97 KiB

Děkuji, jste skvělý, taky bych chtěla být jednoho dne takový 'Kápo' na Allplan ;) Ale buhužel se mi nějak povedlo přenastavit přizpůsobování velikosti textu a popisu kot společně s měřítkem. Děkuji za poslední radu


https://campus.allplan.com/ utilizza cookies  -  Maggiori informazioni

Accetta