export dwg

Теги:

Dobrý den,
je možné exportovat plán do modelu(dwg), aby se jednotlivé vyrezy folií nerozlozily v dwg na skupiny. Vpodstate bych chtěl poradit jestli někdo zná způsob jak plán přenést do modelu včetně rozpisky a rámečku a export měl stejné parametry jako při exportu z folií do modelu.
Děkuji VK

Přeji dobrý den,
zkuste při exportu vyjít ze šablony 01 - Export - Z plánu do modelu - z hladiny do hladiny.
Oproti šabloně ještě nastavte:
- na kartě Obecná nastavení si nastavte příslušný Faktor zvětšení (jde o měřítko vložených fólií do plánu; pokud je plán v M1:50, zadejte 50).
- na kartě Rozšířené nastavení vpravo dole v sekci Zrušení propojení (vazby) zatrhněte volbu Spojení elementů.
S tímto nastavením pak vyzkoušejte export.

Dobry den,
treba zacat tak ako napisal p. Janik, ale predpokladam ze vam to nebude mozno uplne vyhovovat.
Tiez som vychadzal zo sablony Allplanu a nasledne som si vytvoril vlastnu sablonu do ktorej som si ulozil vlastne nastavenia a upravy.
Zalezi aku mate predstavu o vystupe. Pokial potrebujete aby v dwg boli srafy -> srafy, koty -> koty, tak sa mozete stretnut s problemom ze budete musiet v dwg (AutoCad-e) robit dodatocne upravy a nastavenia.
Mne sa osvedcilo vsetko rozlozit, exportovat viditelne data a vsetko 2D, .... Vtedy je s tym najmenej prace, resp. vysledny dwg je mozne hned bez dalsich uprav poslat dalej.
(Ne)vyhoda je ze dalsie upravy v Autocad-e su problematicke nakolko dojde k rozlozeniu kot, sraf, ...
Vacsine profesii to ale nevadi, pokial mate poriadok v hladinach dokazu si nepotrebne hladiny v Autocade zmrazit a vyuzivaju len urcite hladiny.


https://campus.allplan.com/ uses cookies  -  More information

Accept