POMOC! čo najskôr!

Теги:

Potrebujem súrne poradiť! Dá sa nastaviť pri tlači aby všetky texty boli vytlačené čiernou farbou, ale s tým, že keď mam nakreslenu čiaru perom 0,5 (modré označenie) a mam nastavené aj vo vlastnostiach zobrazovania pri tlači modrou, tak mi vytlačí texty čiernou a čiary modrou hoci v allplane sú rovnako označené modrou?

Вложения (1)

Type: image/png
Загружено 328 раз
Size: 17,20 KiB

Potrebujem proste nastaviť všetky texty s čiernou farbou pri tlači, ale s tým, že čiary budú farebne

Zdravím,

Problémom je, že pri kreslení ste mali zrejme v nastaveniach zobrazenia na obrazovke zapnuté Farba zobrazuje pero to znamená že daný text i čiara ležia v rovnakej farbe sú robené rovnakým perom. Mňa napadá len vypnúť v zobrazeniach farba zobrazuje pero a čiary prefarbiť opätovne do farieb aké požadujete. Pri tlači nastavíte farebnú tlač, ale bez funkcie farba zobrazuje pero. Vtedy texty ostanú čierne a čiary sa vytlačia farebne. Pri prefarbovaní čiar môžete použiť rôzne filtre (podľa hladiny, typu čiary, elementu)

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Вложения (1)

Type: image/jpeg
Загружено 305 раз
Size: 172,96 KiB

Ďakujem pekne za odpoveď. Vyriešil som to tak, že som sa pohral s farbami a na úhor hrubky 0,5 som dal 0,35 čo nieje až tak viditelné. Myslím si, že by pomohlo programu Allplan keby mal funkciu modifikácie textu a jeho farieb alebo aspoň funkciu pred tlačou ´´všetky texty v čiernej´´ nezávislé od čiar .....


https://campus.allplan.com/ uses cookies  -  More information

Accept