Nefunguje mi export do pdf, má někdo stejný problém?
Díky za odpověď
Das Wissen aller Anwender nutzen
Im Allplan Connect Forum tauschen sich Anwender aus, geben wertvolle Tipps oder beraten sich bei ganz konkreten Aufgabenstellungen − auch international.
Und damit wirklich keine Frage unbeantwortet bleibt, unterstützen die Mitarbeiter des Technischen Supports ebenfalls aktiv das Forum.
Es erwarten Sie:
- Foren-Vielfalt aus CAD Architektur, CAD Ingenieurbau uvm.
- Tipps von User für User
- international: Deutsch, Englisch, Italienisch, Französisch und Tschechisch
Melden Sie sich jetzt an und diskutieren Sie mit!
- Forum
- Allplan (Česko/Slovensko)
- Allplan Architect
allplan 2011 - export do pdf [Gelöst]
nefunguje to ani mne v 2009 aj v 2011. Ale rychly export do pdf si spravis pomocou nahladu tlace...
Podla mna neide preto ten export priamo z plochy, pretoze tam nemas kde nastavit format atd... ako je to v tom nahlade tlace ;)
No ale ve 2009 mi to krásně fungovalo. Mohl jsem exportovat 3D objekty a pak v pdf s nimi pootáčet. No mohu si naistalovat pdf creator, čímž bych vytvořil tiskárnu, ale to mi neumožňuje vytvářet zajímavá pdf ve 3D.
Moc jsem té tvé odpověďi nerozuměl:-)
To si mal hned napisat ze chces 3D objekt dat do 3D PDF. Z toho obrazku co si prilozil som myslel ze chces nejaky podorys dat do pdf.
Tak najprv sa musis prepnut do animacneho okna, a tam pravym tlacidlom na mysi cez kontextove menu vyberies moznost Export dat 3D-PDF
Anhänge (1)
Díky, taky už jsem na to přišel:-) ale proč vlastně teda nejde 2d do pdf?
...ide aj 2D do PDF, bud cez nahlad tlace alebo spracovanie planov - vid. OBR.
Anhänge (1)
Po kliknutí na náhled tisku, se mi zobrazí toto hlášení. Pokud kliknu na zobrazení plánu, tak mi to zobrazí podobné hlášení a spadne allplan.
Anhänge (1)
-stiahni si ovladac z tejto stranky [url=]http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=sk&cc=sk&prodNameId=1143084&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1143083&lang=sk&cc=sk[/url]
-po vybrati Operac. Systemu si stiahni ten ovladac ktory ma velkost 2,2MB. Nezabudni rozbalit ten zip subor
-vo windows si pridaj tlaciaren, a ked budes vyberat ovaldac tlaciarne tak zvol moznost ,,Z diskety,, a vyhladaj to v tom priecinku co si stiahol (len jedna moznost bude na vyber)
-ak si uspesne pridal tlaciaren tak otovor allmenu-konfigurace-vystupne zariadenie-konfigurace
-tam dvojklikom budes menit veci v tej tabulke
-ovladac si vyber podla obrazku
-do popisu si mozest dat cokolvek. Ja som tam dal ČB ako ciernobiela tlač. (ale da sa tlacit aj farebne)
-nakoniec dvojklik do riadku ,,ulozit konfiguraci,,
Anhänge (1)
čau ... export do PDF ti nejde, protože se nacházíš v modelovém prostoru. Přejdi do plánů (nebo do náhledu, jak psal kolega) a tam ti to půjde.
Zdravím,
taky mi nejdou z plánu poslat 2 fólie na tisk do pdf. Když se o to snažím, tak mi to ty dvě fólie přeskočí a jde mi tam vložit až ta další. A nevím co s tím..