Das Wissen aller Anwender nutzen

Im Allplan Connect Forum tauschen sich Anwender aus, geben wertvolle Tipps oder beraten sich bei ganz konkreten Aufgabenstellungen − auch international.
Und damit wirklich keine Frage unbeantwortet bleibt, unterstützen die Mitarbeiter des Technischen Supports ebenfalls aktiv das Forum.

Es erwarten Sie:

  • Foren-Vielfalt aus CAD Architektur, CAD Ingenieurbau uvm.
  • Tipps von User für User
  • international: Deutsch, Englisch, Italienisch, Französisch und Tschechisch

Melden Sie sich jetzt an und diskutieren Sie mit!

Zur Registrierung

Úprava stylové plochy

Schlagworte:

Dobrý den,
řeším problém se zobrazením 3D standardních knihovních prvků objektů vs smartparts objektů. Objekty mají stylovou plochou, která má ID - 483 - Nedefinovaná. Zobrazuje se jako tmavě šedé podbarvení a přes to ještě károvaná šrafa černé barvy. U smartpart knihovních prvků je podbarvení podobné ale s jinou barvou. Rád bych měl všechny zařizováky ve stejném vzhledu a ideálně je i měnit. Nevím, jak měnit interní stylové plochy. Mohu si definovat vlastní stylovou plochu a manuálně upravit všechny knihovní prvky, abych jim přidělil mou stylovou plochu, ale do smartpart šáhnout neumím a není to vůbec elegantní řešení.

Anhänge (1)

Typ: image/jpeg
25-mal heruntergeladen
Größe: 312,62 KiB

Dobrý deň,

daný problém sa vyskytuje pri prenášaní knižnice (objektov) medzi verziami. Od verzie 2016 sú vozidlá označené štýlovou plochou ID-480 Autá.

Pokiaľ vám chýbajú niektoré zo vzorov - nie sú definované - tak si ich jednoducho pridajte do projektu nasledovným spôsobom:

Prednstavenia -> definície -> štýly plánu, štýlové plochy, štýlové čiary -> pravým kliknúť na voľnú plochu v dolnej časti-> Vložiť ďalšie zdroje zo štandardu / kancelárie / projektu -> zvoliť čísla 480-486 a vložiť ich do projektu. V dolnej časti dialógu máte zdrojovú zložku. Pomocou nej si viete prevziať už aj raz zadafinované vlastné štýlové plochy v inom projekte.

S pozdravom | Best regards | Mit freundlichen Grüßen

Michal Karpel
Allplan Quality control SK

Anhänge (3)

Typ: image/png
11-mal heruntergeladen
Größe: 25,53 KiB
Typ: image/png
11-mal heruntergeladen
Größe: 16,98 KiB
Typ: image/png
23-mal heruntergeladen
Größe: 59,33 KiB

ešte posledný screen

S pozdravom | Best regards | Mit freundlichen Grüßen

Michal Karpel
Allplan Quality control SK

Anhänge (1)

Typ: image/png
16-mal heruntergeladen
Größe: 46,89 KiB

https://campus.allplan.com/ verwendet Cookies  -  Mehr Informationen

Akzeptieren