Das Wissen aller Anwender nutzen

Im Allplan Connect Forum tauschen sich Anwender aus, geben wertvolle Tipps oder beraten sich bei ganz konkreten Aufgabenstellungen − auch international.
Und damit wirklich keine Frage unbeantwortet bleibt, unterstützen die Mitarbeiter des Technischen Supports ebenfalls aktiv das Forum.

Es erwarten Sie:

  • Foren-Vielfalt aus CAD Architektur, CAD Ingenieurbau uvm.
  • Tipps von User für User
  • international: Deutsch, Englisch, Italienisch, Französisch und Tschechisch

Melden Sie sich jetzt an und diskutieren Sie mit!

Zur Registrierung

Struktura stavby - úpravy


Dobrý deň
Mám vytvorenú struktúru stavby a v nej jednotlivé úrovne ako budovy a podlažia. Pri dodatočnom vloženi novej úrovne je táto úroveň na vrchu celého zoznamu. Kvôli prehľadnosti a logickému usporiadaniu jednotlivých položiek podľa ich priority v rámci projektu by som ale potreboval presunúť túto úroveň na koniec zoznamu alebo na hocijaké iné miesto medzi už vytvorené úrovne. Jednoduchý úchop myšou a následný posun je možný len na vrch celého zoznamu alebo ako ďalšia nižśia úroveň jednotlivých úrovni stavby. Dúfam že sa chápeme čo konkrétne potrebujem spraviť.
Po preskupeni položiek by to malo vyzerať tak ko je to na obr.2

Anhänge (2)

Typ: image/jpeg
304-mal heruntergeladen
Größe: 58,52 KiB
Typ: image/jpeg
285-mal heruntergeladen
Größe: 54,56 KiB

Dobrý deň,

stačí ak kliknete pravým tlačidlom myši na názov časti štruktúry, ktorú chcete presunúť (nová úroveň) a vyberiete vystrihnúť následne kliknete pravým tlačidlom na časť štruktúry, pod ktorou chcete danú časť dať (váš prípad 3D ) a dáte vložiť nad. Takto viete jednotlivé odseky posúvať po štruktúre. Ak dáte vložiť pod daná časť sa vnorí ako podložka zložky 3D.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Anhänge (1)

Typ: image/jpeg
271-mal heruntergeladen
Größe: 378,90 KiB

Výborne
Ďakujem za pomoc.


https://campus.allplan.com/ verwendet Cookies  -  Mehr Informationen

Akzeptieren