[Frage] Karta pre zadávanie atribútov v SmartParts


Zdravím,
nefunguje mi pridanie karty atribútov do SmartParts (allplan 2016), tak ako to bolo predvádzané na zákazníckom stretnutí. Viete mi poradiť v čom by mohol byť problém ? Ide mi to že mi vo výkaze, ktorý robím na základe zadávaných IFC dát nesprávne zobrazuje veľkosť otvoru (na priloženej ukážke má otvore reálne rozmery 1500x2400mm), a myslím si že by sa to dalo v tej chýbajúcej karte upraviť.

Anhänge (2)

Typ: image/jpeg
255-mal heruntergeladen
Größe: 128,94 KiB
Typ: image/jpeg
262-mal heruntergeladen
Größe: 46,34 KiB

Dobrý den,
pokud chcete používat funkce které byly předvedeny na zákaznickém setkání je potřeba nainstalovat novější verzi asistentů.
https://drive.google.com/file/d/0B4RXAYf56VT5MFJNRENqRzg5Rnc/view?usp=sharing
nicméně rozměr otvoru by měl odpovídat (to je hodnota, která je dopočítávaná a nelze zadat ručně) zkuste to s novými asistenty a pokud Vám to stále bude vykazovat špatný rozměr, pošlete data k nám na hotline a zkusím prověřit proč se to špatně vykazuje.
s pozdravem,

Martin Kovač
Produktový specialista
Support

tá novšia verzia asistentov na ktorú ste uviedol link je zrejme len pre verziu 2017, nakoľko sa inštaluje len do predvolenej novovytvorenej zložky, čiže sa nedá nainštalovať do verzie 2016

Ano je to pouze pro verzi 2017. Tito asistenti jsou uvolněny pouze pro aktuální verzi. Doporučuji Vám přejít na aktuální verzi. Má lepší možnosti modelování a jednodušší tvorbu pohledů a řezů. Data se vám převedou automaticky při isntalaci do nové verze.

Martin Kovač
Produktový specialista
Support


https://campus.allplan.com/ verwendet Cookies  -  Mehr Informationen

Akzeptieren