Cad Objekty

Schlagworte:

Dobrý deň chcel by som sa opýtať ohľadom Cad objektov .. chcel by som si stiahnuť nové pretože knihovna v základnej inštalácii nie je najlepšia. Pre stiahnutie nemám oprávnenie .
čo je potrebné pre stiahnutie ?

Študent Stavebnej Košice

Dobrý deň,

pokiaľ ste študentom a máte platné licenčné kódy t.z. priložil ste potvrdenie o štúdiu a po prihlásení na stránku Campusu máte v pravom hornom rohu t.j.kde je Client ID, CD key aj Platnosť licencie do ... nemali by ste mať problém stiahnuť cad objekty z portálu Allplan Campus, ale nevylučujem aj chybu na serveri.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Anhänge (1)

Typ: image/jpeg
526-mal heruntergeladen
Größe: 224,07 KiB

Dobrý den,
pokud máte nainstalovaný Allplan 2015 a máte standartní konfiguraci tak obsah knihoven je docela bohatý - materiály pro vizualizace (textury včetně Bump Maps), pozadí pro animace a rendering (HDRI oblohy), objekty pro dokončovací práce (okna, dveře, brány, příslušenství střech, jeřáby, světelné pásy a světlíky jako SmartParts), vybavení pro výkresy, animace a rendering (stromy, osoby a auta jako Low Poly objekty).

S pozdravem
Jana Nekovářová
Allplan Campus Team

Anhänge (1)

Typ: image/png
645-mal heruntergeladen
Größe: 176,09 KiB

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď ... Ano mám platnost do 2015 .... a mám aj naištalovaná verziu 2015 .. sú tam áno autá stromy atď .. ale chcel by som zariaďovacie predmety ako kuchyne nábytky atď ... ktoré su v sekcíí download .

Dobrý deň,

všetky objekty na campus portáli by mali byť voľne stiahnuteľné neviem o tom, že by niečo nebolo možné stiahnuť. V prípade problémov mi napíšte na mail (mark.fedor@gmail.com) s priloženým printscreenom čo Vám nejde stiahnuť.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach


https://campus.allplan.com/ verwendet Cookies  -  Mehr Informationen

Akzeptieren