[Вопрос] Allplan Reports does not load data


Gentlemen,

I would like to ask about Allplan Reports that not load data for all kind of Reports (Reinforcement, Layout list, etc.).

This problem started when company where I work decided to use online account for PCs (Windows Azure AD). I guess there are options or settings that automatically synced and cause Allplan Reports to be malfunctioned. For several months I always use local account in my PC to make Reports. This temporary solutions seems good enough but quite time wasting.
Company's IT staff already took action, which is remove my online account to wipe all the settings and then add it again, but the problem is still exist.

Is there any solution for this problem?

Regards

Вложения (1)

img
allplan report.JPG
Type: image/jpeg
Загружено 11 раз
Size: 37,22 KiB
1 - 4 (4)
  • 1

there may be a problem with the content of the report. Can you upload a report

Hatem ÖZDEMIR
Architect | Allplan Trainer | BIM Manager
Website: http://www.mimcad.com
Website: http://www.bimakademi.com.tr
e-mail: hatemozdemir[at]gmail.com
Ankara / Turkey

Did you solve your problem? I have similiar and need help. Answer please or send pm. Thanks

I understand the issue which you are actually mentioned in your post, I was also facing the same thing on my win 10 PC, after that I simply take a help of Antivirus support to solve out my issue properly, if you want to solve this issue you can take a help of this site I think the issue will be solved properly.

1 - 4 (4)
  • 1

https://campus.allplan.com/ uses cookies  -  More information

Accept