icon

Information Exchange Made Easy

In the Allplan Campus Forum, users exchange information and tips and help each other out with specific questions – even internationally.
And so that no question remains unanswered, members of the technical support team are also actively involved with our Forum.

Support Forum

vlastne klavesove skratky

zdravim, chcel by som si v allplane 2013 nastavit vlastne klavesove skratky, v menu nastroje - prisposobit - som si nasiel ikonu vymazat, a chcel som zmenit nemoznu klavesovu skratku ctrl+shift+delete na nieco jednoduchsie. vybral som si teda novu klavesu, dal ulozit, a nereaguje. Ked sa vratim do nastrojov - prisposobit, tak ta ikona vymazat uz nema mnou priradenu klavesu, (aj ked som daval ulozit )

robim nieco zle ?
dakujem za radu

Quote by chovi
zdravim, chcel by som si v allplane 2013 nastavit vlastne klavesove skratky, v menu nastroje - prisposobit - som si nasiel ikonu vymazat, a chcel som zmenit nemoznu klavesovu skratku ctrl+shift+delete na nieco jednoduchsie. vybral som si teda novu klavesu, dal ulozit, a nereaguje. Ked sa vratim do nastrojov - prisposobit, tak ta ikona vymazat uz nema mnou priradenu klavesu, (aj ked som daval ulozit )

robim nieco zle ?
dakujem za radu

Zdravím,

Postup je:Nástroje_Prispusobit_ kategoria_Zpracovat v pravej časti kliknem napr. na ikonu mazania a v dolnej lavej časti pridám novú klávesú skratku napr. stlačením enter sa Vám zobrazila v lavom dolnom okne nová skratka enter, ale je potrebne ju dať prevziať kliknutím na prevziať k danej funkcionalite až potom dať OK. Prikladám obrázok. Hádam pomohlo.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Attachments (1)

Type: image/jpeg
Downloaded 515 times
Size: 59,87 KiB

dakujem , funguje